Srpski English Registracija / Prijava

INDUSTRIJSKE USLUGE I KAPACITETI

Pogledajte koje industrijske usluge drugi nude i kakvom opremom raspolažu
PONUDA/POTRAŽNJA:
Dostupnost usluge: Raspoloživa
Kontaktiraj radi provjere
Trenutno nedostupna
Grupa usluga: Sve usluge
Regija/Opština:

Konsultantske usluge međunarodnih eksperata preko programa SES - „Senior Expert Service“
Ponuda Dostupnost usluge Raspoloživa
Grupa-Poslovno savjetovanje-OstaloOpis usluge

Eda je zvanični predstavnik SES programa („Senior Expert Service“ - https://www.ses-bonn.de/en/startseite.html), putem koga mala i srednja preduzeća iz BiH mogu doći do značajne savjetodavne podrške od strane stručnjaka raznih profila koji su svoj radni vijek proveli u SR Njemačkoj stičući širok spektar znanja i iskustava iz različitih oblasti privrede. Program je podržan od strane Asocijacije njemačke privrede i Vlade SR Njemačke i provodi se širom svijeta, u nerazvijenim te zemljama u razvoju i tranziciji.

U SES bazi se nalazi preko 10,000 stručnjaka koji pokrivaju oko 50 privrednih sektora, što omogućava brzu i uspješnu identifikaciju odgovarajućeg profila eksperta. U dosadašnjoj praksi, vrijednu podršku našim preduzećima pružili su naročito eksperti iz oblasti metaloprerade i prehrambene industrije, sektora u kojima je i iskazan najveći interes za takvim uslugama.

Usluge eksperata su za domaća preduzeća besplatne. Troškove njihovog rada i avionskih karata do najbližeg aerodroma snosi SES program, a obaveza firme koja angažuje eksperta je da pokrije troškove njegovog smještaja, hrane i lokalnog prevoza, kao i da obezbijedi usluge prevođenja sa engleskog ili njemačkog jezika.

Za sve dodatne informacije i pokretanje procedure odabira odgovarajućeg eksperta za Vaše preduzeće, slobodno nam se obratite. Kontakt osoba u Edi je Srećko Bogunović, mejl: [email protected], telefon +387 51 300 241. 

Preduzeće:Agencija za razvoj preduzeća Eda Banja LukaUdruženja građana i fondacijeBanja Luka|Republika SrpskaĐure Jakšića 11Zdravko Miovčić,Direktor+387 51 300 241+387 51 318 838+387 66 743 192[email protected]https://edabl.org
Tehničke karakteristike opreme

Iskoristite priliku

Registrujte se besplatno i upišite podatke o Vašem preduzeću i industrijskim uslugama koje pružate.