Srpski English Registracija / Prijava

INDUSTRIJSKE USLUGE I KAPACITETI

Pogledajte koje industrijske usluge drugi nude i kakvom opremom raspolažu

METAL doo TeslicOrganizacioni oblik preduzeća:DOO - Društvo sa ograničenom odgovornošću
Sektor:Prerada metala
Lokacija:Teslić|Republika Srpska
Adresa:Vrela 21A , 74270 Teslic
Kontakt:Ranko Bijelac,Direktor
Telefon:+387 53 432 387
Fax:+387 53 432 362
Mobilni:+387 65 534 357
e-mail:[email protected]
web:http://metal-teslic.com/
O nama

Preduzeće  " METAL " d.o.o. Teslić osnovano je 01.07.1991. godine  sa pretežnom djelatnošću pružanjem usluga u termoenergetici i trgovinom na veliko i malo   pratećom opremom za tu djelatnost.U osnivanju zapošljavalo je dva radnika sa tendencijom stalnog rasta.

 Od 2003  godine na novoj lokaciji započeli smo gradnju poslovnog objekta u Vrelima za proširivanje kapaciteta u trgovini i pogona za proizvodnju.Od 2004. godine uvodimoproizvodnju više tipova  električnih , toplovodnih kotlova za centralno grijanje i izradu raznih  konstrukcija za potrebe tržišta.

Sredinom 2007. godine uvodimo  novu liniju za proizvodnju kotlova , komponenti  trafo kotlov  za poznatog kupca "PREIS " iz Slovenije, a proizvodi su namijenjeni za poznatu kompaniju " SIMENS"  SR Njemačka.

 U osnivanju preduzeće je zapošljavalo dva radnika, danas zapošljava više od 40 radnika, od kojih ima i visoko obrazovanih kadrova koji svakodnevno rade na  unapređenju kvaliteta proizvoda.Unapređenje  kvaliteta , kako proizvoda tako i poslovanja preduzeća potvrđeno  je dobijanjem standarda ISO 9001:2008   i ISO 3834-2.

Od perioda 2003 godine bilježimo stalni rast proizvodnje cca. od 10-15% na

godišnjem nivou, od čega je  cca. 90% izvoz na strano tržište.

 Zahtjevi ino kupca su za povećanje obima proizvodnje stalni , tako da sveke godine proširujemo kapacitete prema svojim mogućnostima.

 Preduzeće " METAL " D.o.o. Teslić opredjeljeno je za zadovoljenje potreba, želja kupca, dobavljača i zaposlenih radnika.

Naša proizvodnja je orjentisana na proizvodnju toplovodnih kotlova i elektro kotlova namijenjeni za centralno grijanje, stambenih objekata, proizvodnih hala, lokala i porodičnih kuća.Pralelno sa razvojem toplovodnih kotlova uspostavili smo saradnju sa proizvođačem trafo kotlova i koponenti.Taj projekat traje od početka 2008.godine što nam je omogućilo  izvoz  cca 90% ukupne proizvodnje na strano tržište.

 Preduzeće“ METAL “ doo Teslić posjeduje I ispunjava zahtjeve standarda

ISO 9001: 2015 ,

 ISO 3834-2

sto dokazuje posjedovanjem sertifikata ( prilogsertifikati ) !!!

Iskoristite priliku

Registrujte se besplatno i upišite podatke o Vašem preduzeću i industrijskim uslugama koje pružate.